رئیس انجمن صنفی نانواییهای تهران نرخهای جدید نان سنتی را با توجه به افزایش وزن نان و در جهت ارتقای کیفیت آن اعلام کرد و در توجیه علل نابسامانی قیمت نان در شهر تهران، به فارس گفت: تولید نان سنتی با نرخهای کنونی برای نانوا مقرون به صرفه نیست و به همین دلیل شاهد قیمتهای متنوعی برای نان هستیم.
یوسف احمدی افزود: کاهش وزن چانه نان یکی از مواردی است که منجر به کاهش کیفیت نان شده است، به همین دلیل نرخنامه جدیدی همراه با وزن چانه اعلام شده است.
وی در زمینه قیمتهای جدید نان سنتی با اشاره به اینکه آرد دولتی با 2 نرخ متفاوت 75 و 450 ریال بین نانواییها توزیع میشود، گفت: براساس نرخنامه جدید، قیمت نان لواش با وزن چانه 190 گرمی و آرد 75 ریالی 30 تومان و با وزن چانه 210 گرمی و آرد 450 ریالی 35 تومان، نان بربری با وزن 650 گرم با آرد 75 ریالی 120 تومان و با آرد 450 ریالی 150 تومان، نان سنگک با وزن چانه 750 گرمی با آرد 75 ریالی 150 تومان و آرد 450 ریالی 175 تومان خواهد بود.
همچنین در حالی که روز گذشته میرعلی سیف عضو اتحادیه نان فانتزی در گفتوگو با خبرنگار ما از پرداخت نشدن سهمیه آرد نیمه دوم مهر ماه این نانواییها و افزایش قیمت نان فانتزی از شنبه هفته جاری خبر داده بود، دبیر انجمن صنفی نان صنعتی با بیان اینکه تاکنون تنها 50 درصد از سهمیه آرد نانهای حجیم و نیمه حجیم حذف شده است، گفت: این سهمیه بهطور کامل قطع نشده و طبق توافق صورت گرفته قرار بر این بوده تا 50 درصد از سهمیه آرد در مهر ماه به واحدهای تولید نانهای حجیم و نیمه حجیم تحویل داده شود، به همین دلیل این سهمیه تا 15 مهر ماه تحویل داده شده است.
وی با بیان اینکه هنوز تکلیف قطع شدن سهمیه آرد واحدهای تولیدکننده نان حجیم و نیمه حجیم مشخص نشده است، در مورد علت تنوع قیمت نان فانتزی در سطح شهر، افزود: اتحادیه نرخهای جدید را اعلام کرده است و چون 50 درصد سهمیه آرد کفاف تولید یکماه را نمیدهد، بنابراین تولیدکننده مجبور است تا آرد آزاد تهیه کند و چون نمیتوان نان را ارزانتر از قیمت تمام شده به فروش رساند، تولیدکننده مجبور است قیمتها را واقعی کند.